Easy Kitchen

Levering aan huis tussen 16.30u en 18.30u

Easy Kitchen
  • Home
  • Week menu
  • Contact
  • Galerij
  • Kerstmenu & New Year’s menu
  • Foodtruck Traveling kitchen
  • Maaltijden per kg
  • Promo december 2025 - €13
  • Account
  • 0 Verlanglijst
  • 0 Winkelwagen
  • Bestel nu
  1. Home
  2. »Inloggen

Inloggen

Account nodig?
Wachtwoord vergeten?
Sale!

24 november Soep van de dag Wok van kip Pad Thai Dessert

€ 15,00 € 13,00
Sale!

24 november Soep van de dag Wok van kip Pad Thai Dessert

€ 15,00 € 13,00

Maandag menu 

Promo menu €13

+ Bekijk details
Sale!

25 november Soep van de dag Vol-au-vent met aardappelgratin Dessert

€ 15,00 € 13,00
Sale!

25 november Soep van de dag Vol-au-vent met aardappelgratin Dessert

€ 15,00 € 13,00

Dinsdag menu , promo menu €13

 

+ Bekijk details
Sale!

26 november Soep van de dag Huisgemaakte lasagne Dessert

€ 15,00 € 13,00
Sale!

26 november Soep van de dag Huisgemaakte lasagne Dessert

€ 15,00 € 13,00

Woensdag menu promo menu €13

+ Bekijk details
Sale!

27 november Soep van de dag Gegratineerde vis in broccolisaus met puree Dessert

€ 15,00 € 13,00
Sale!

27 november Soep van de dag Gegratineerde vis in broccolisaus met puree Dessert

€ 15,00 € 13,00

Donderdag menu Promo menu €13

+ Bekijk details

24/11We starten met een geurige soep van de dag, gevolgd door een smaakvolle wok van kip Pad Thai, en afsluitend een verfijnd dessert.

25/11Een troostrijke dagsoep opent het menu, waarna een klassieke vol-au-vent met romige aardappelgratin wordt geserveerd. Een heerlijk dessert sluit de maaltijd af.

26/11 De soep van de dag bereidt het palet voor op onze huisgemaakte lasagne, rijk aan warmte en ambacht. Dessert naar keuze volgt.

27/11 Een zachte dagsoep, gevolgd door gegratineerde vis in een romige broccolisaus, vergezeld van een luchtige puree. Afsluiten doen we zoet.

1/12 Een hartverwarmende dagsoep, gevolgd door een malse kippenbil met rijst en frisse wortelen. Dessert vormt de zachte finale.

2/12 Soep van de dag, daarna geurige kipcurry met rijst, en als besluit een lieflijk dessert.

3/12 De dagsoep maakt plaats voor een sappige blinde vink van rund, geserveerd met geroosterde butternut en klassieke aardappelen. Een nagerecht rondt af.

4/12 Dagsoep vooraf, daarna een verfijnde vis van de dag met gegrilde courgetten en romige puree. Zoet sluit de rij.

8/12 Een warme dagsoep, gevolgd door pasta carbonara verrijkt met spruiten en champignons. Dessert volgt met elegantie.

9/12 Dagsoep-Balletjes in tomatensaus & krieltjes 

10/12 Paella 

11/12 Dagsoep -koolvis haasje bieslook saus -peterselie aardappelen 

16/12 Dagsoep, daarna malse varkensmignonet met zachte butternut en goudgebakken aardappelen. Dessert als zachte afsluiter.

17/12 Dagsoep vooraf, daarna gebraden kip met wintergroenten en smaakvolle krieltjes. Een dessert vervolledigt de maaltijd.

18/12 Een zachte dagsoep en een ovenvers vispannetje met smeuïge puree vormen een harmonieuze combinatie. Dessert sluit af.

22/12 Dagsoep opent het menu, gevolgd door witlofrolletjes in rijke kaassaus met puree. Een verfijnd dessert maakt het compleet.

23/12 Dagsoep, daarna klassieke vogelnestjes in aromatische tomatensaus met puree. Een dessert voor een mooi einde.

24/12 Dagsoep, gevolgd door feestelijke kalkoensteak met champignonsaus, spruitjes en gebakken aardappeltjes. Zoet besluit de dag.

25/12 Dagsoep vooraf, daarna feestelijke vol-au-vent van fazant met fijne groenten en romige puree. Afsluitend dessert.

29/12 Dagsoep, gevolgd door zachte kalfsfricassee met krieltjes en broccoli. Een dessert vormt de bekroning.

30/12 Dagsoep, daarna Ardense hamburger met ajuinsaus, wintergroenten en krieltjes. Een dessert als warme afsluiter.

31/12 Dagsoep vooraf, gevolgd door een royale hertensteak met jagersaus en spekpatatjes. Een feestelijk dessert sluit het jaar af.

1/12026 Het nieuwe jaar begint met een rustgevende dagsoep, gevolgd door klassiek stoofvlees met witloof en aardappeltjes. Een dessert brengt een zoete nieuwjaarsgroet.

 

© 2024 easykitchen.be
Powered by JouwWeb